Beoordelingen van Bistro t Baeken Sint Annaland

Recente recensies van Bistro t Baeken Sint Annaland

4 sterren na 183 reviews

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het eten prima is, krijgt de kok het met z’n geschreeuw en slechte planning toch voor elkaar om een onvoldoende te krijgen. Via de website besteld en het afhaalmoment een eindje later gezet dan het afhaalmoment wat de site aangaf. Op de aangegeven tijd naar t Baeken gegaan. Eerst duurt het 5 minuten voor iemand vraagt wat je komt bestellen / afhalen. Dan krijg je een vaag verhaal over dat de bonnen van de website niet geprint worden als je zelf de tijd aanpast. Vervolgens geef je nog eens door wat je besteld hebt. De kok gaf aan dat ik even plaats kon nemen om te wachten. 20 minuten later vraagt hij nog een keer wat ik besteld had, en begint hij er pas aan, want daarvoor had hij het druk. Zeg dan gewoon meteen dat het nog 3 kwartier duurt voordat het klaar kan zijn! Ondertussen kwamen er verschillende klanten in de zaak die slecht geholpen werden, en bleef de kok schreeuwen tegen het personeel. Bij thuiskomst bleek ook nog dat de bestelde knoflooksaus niet bij het eten zat,

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje later afgeleverd dan bevestigd, echter klantvriendelijk, netjes, en goed ervaren! Tot gauw weer! Bezorging 1 ster minder door verlate levering. Kwaliteit 1 ster minder doordat salade ontbrak (beetje (bruine) ijsbergsla, 3 blokjes tomaat en een paar blokjes komkommer. Dit is miz geen salade).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzabodem was niet gaar

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was een beetje te hard en duurde lang met de bezorging

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten een half uur later dan aangegeven. De satestokken waren erg droog en zwart aangebrand, deze waren echt niet te eten. De rest van het eten was prima!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken was perfect

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's alleen net als anders veel te lang moeten wachten om 17:30 besteld en om 20:00 uur pas bezorgd en dan nog zonder wat extra of een sorry. Kreeg om 22:36 uur een mailtje dat de bezorger onderweg was.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar bezorgen was helemaal ruk. 17.30 besteld en 20 uur ontvangen. Heel erg slecht

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk en goed warm aangekomen heb er erg van genoten.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel en levering op tijd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur moeten wachten op m’n eten en de knoflook saus was weer eens vergeten

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na 1.5 uur gebeld waar de bestelling bleef en er werd gezegt dat bestelling net pas binnen was gekomen. van ellende er toen zelf heen gereden bleek het bonnetje gewoon vergeten te zijn. eten was prima maar was zeker na de leugens voor ons de laatste keer

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet goed waren uur te laat

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere kapsalon !

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bestellen een mail gekregen dat het over een uur bezorgd zou worden. Is al vrij lang.... Na 1 uur en 40 minuten bezorgd. Jammer 1e en laatste keer

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere calzone pizza, snel bezorgd Alleen jammer dat de randen erg hard en beetje verbrand waren.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de pizza's waren vers en knapperig, de döner was goed en de frietjes meer dan lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Goede friet en schotels en lekkere pizza. Vleesschotel was bijna teveel. Via mail keurig op hoogte gehouden over bestelling en tijdstip bezorging👍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, grote porties en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!! Voor herhaling vatbaar. Jammer dat het 40 minuten later was als de afgesproken tijd. Misschien klanten informeren over marge in de aflevertijd.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en kapsalon waren heel goed te eten! Bezorgtijd 30minutjes later dan gepland.. Maar lekker eten maakte alles goed!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ! Goed verzorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalons waren goed, pizza shoarma was redelijk. pizza calzone en pizza funghi waren zeer matig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het eten 20 min eerder klaar dan de afgesproken tijd. Lastig als je dan snel moet komen halen. De bevestiging zei 17.30 zoals aangegeven terwijl de snackbarhouder zei dat de bestelling stond op zsm. Het patatje kwam zonder speciaal hoewel dit wel besteld was een op de bevestiging stond. Geen fijne eerste kennismaking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De milkshake zat over de halve bestelling, plus de bestelde pita kaas zat er niet bij. Gezien de afstand hebben dit maar laten doen. Gelukkig was het eten verder in orde. Bezorging had ook iets sneller gekund, maar het zal wel druk geweest zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten. Beetje jammer van de bezorgster/eigenaresse met der geklaag aan de deur..

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet warm Eten smaakt niet Eigenaar behoorlijk asosaal naar klanten toe gevraagd om warm eten en we moesten het zelf ophalen geen geld terug gehad waardeloos deze zaak !!!! Wij bestellen nooit meer wat daar !!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 2 uur nadat we besteld hadden kwam uiteindelijk ons eten. helaas misten we een kapsalon, gelijk gebeld, 20min later werd deze gebracht, helaas niet zoals we deze besteld hadden, weer gebeld, het kwam er op neer dat we het eten wat er niet in had gemoeten er maar uit en af moesten halen, lekker handig om sambal eruit te moeten halen... dat gaat dus niet!! Geen reclame dit!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was lekker friet vond ik wat minder van smaak.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodems van de pizza waren wat aan de donkere kant. Kapsalon shoarma besteld, helaas een kapsalon doner gekregen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld om 18.15,het liep een half uur uit. De mensen achter de toonbank waren niet echt vriendelijk tegen elkaar.Er hing een nare gespannen sfeer.Chaotisch

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat geleverd geschatte bezorgtijd 18.35! en levering was 19.20

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vriendelijke bezorger die eten bezorgde dat goed heet was en ook goed smaakte. Groot minpunt is echter de bezorgtijd: ruim drie kwartier te laat zonder dat we op de hoogte werden gesteld van de uitloop. Wat dat betreft dus helaas een mindere eerste kennismaking.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gevraagd om 17.50 uur maar werd pas om 19.20 uur bezorgd. We hebben in totaal 4 x besteld waarvan 2 x veel te laat, 1x 20 minuten te laat en slechts 1x netjes op tijd. Voor ons reden om niet meer te bestellen helaas. Kwaliteit van het eten is overigens wel goed.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 6 besteld en na 7uur werd het pas bezorgd. Als goedmakertje kregen we 3 blikjes drinken. Helaas zat er sambal door de doner, dit moest zonder sambal. Helaas wordt er niet altijd goed gelezen. Verder was het eten heerlijk!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had warmer kunnen zijn maar de bezorging was te laat terwijl het goed uitgelegd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en een loempia speciaal. Bezorging binnen een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikadel is niet meegeleverd helaas

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer super lekker heerlijk gegeten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kan beter...

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter heeft genoten van de afhaalpizza als verjaardagsdiner 😀. Feest in Corona-tijd...

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 20 minuten te laat bezorgd zonder iets te laten weten !!!!! Vele malen zelf gebeld en dan wordt er niet eens opgenomen. Ik snap dat het druk kan zijn maar dit is echt slecht!!!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna een uur te laat, zonder berichtgeving. Ze zijn niet bereikbaar. Telefoon wordt niet opgenomen. Vriendelijke vrouw die het eten bracht. Geen excuses. Helaas was de bestelling verkeerd. Ook geen sla/groentje op de kapsalon. Tot slot ook nog lauw.... erg teleurgesteld. Zo lang moeten wachten en het was niet lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten dank je wel paul

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer daar nu eten besteld maar wat een vriendelijke mensen echt waar en eten is super. We hebben voor de tweede keer al met smaak gegeten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spagetti was lekker en de frikandel ook. Op de friet stoof had wel wat meer stoofvlees gemogen want er zat maar weinig op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam ruim half uur later dan de afgesproken tijd. Terwijl ik ruim op tijd besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren zeer goed! Helaas was het een erg kale schotel :-( want het waren dan ook enkel en alleen spare ribs, er zat geen salade en geen friet bij de schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim 1,5 uur moeten wachten op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer een heerlijke pizza👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit slecht. Droog vlees. Niet warm en de bezorging was een aanfluiting, veel te laat

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke service duidelijke website Heerlijk gegeten Bedankt

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer hadden we voor 18.40 uur besteld, kreeg een mail met de bevestigingstijd 18.45. Om 18.55 Belde hij op dat het nog later werd, maar als ik het kwam halen was het gelijk klaar. Ben het maar gaan halen. wel bezorgkosten terug gehad, maar niet de reeds fooi en ook de knoflooksaus was er niet bij......Tis telkens iets daar. erg vervelend!!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes lekker en warm afgeleverd.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Helaas wel een uur te laat. Wellicht goed om de keuzetijdstippen wat ruimer te nemen? Ik bestelde om 17.40 uur voor 18.00 uur. Als het ook nog van Sint-Annaland naar Scherpenisse moet, snap ik achteraf ook wel dat dat niet haalbaar is. Maar ook 18.15 uur werd niet gehaald, terwijl ik hier een mail over gekregen had. Dus beter kunnen klanten alleen voor tijdstippen kiezen die ook daadwerkelijk haalbaar zijn. En natuurlijk komt het dan niet op 5 minuten aan.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15 besteld 17.25 bericht verwachte bezorgtijd18.25 18.40 gebeld waar mijn eten bleef 5 minuten later bezorgd, voor mij de laatste keer geweest ook al een keer dik 45 minuten in de cafetaria zitten wachten op 1 pizza...

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via app besteld en beloofd 17 uur levering om 17:35 eindelijk het eten . Het eten was nog niet geheel gaar 1 pizza was zelfs zo nat dat de gehele doos doordrenkt was

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vooral de kapsalon.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en ook precies op tijd bezorgd!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frieten waren oud en doorweekt vlees veel te hard zelf stukken aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede communicatie omtrent afhalen. De pizza’s waren wat karig belegd, maar dat zal wellicht te maken hebben met de woensdagactie dat de pizza’s €5 zijn.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen producten zijn goed en vers . en het is lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en netjes verpakt, snel geleverd, heerlijk warm! Echt een aanrader

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta carbonara was wat droog. De pizza was prima. En snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en de bezorging was top! Mij zul je hier vaker terugzien.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als 2u moeten wachten het was na 21u voot we het hadden. De bodem van de pizza was er hard

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op een zondag bestelt om half 8. Eten was er om kwart over 10 ! Hele slechte bezorging. Kapsalon is altijd lekker dat wel. Maar snap niet dat ze mensen zo lang kunnen laten wachten. Het is ongeveer 10 min rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren een uur te laat en we moesten zelf 2 keer bellen. Niet eens een mailtje dat het later was. Om 17.15 besteld voor 6 uur en het eten was er pas half 8.. En dat voor maar 2 kapsalon. Eten was wel prima. Maar dit is de laatste keer voor ons.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten zou om 18.15 geleverd worden. Tegen 19.00u kwam het uiteindelijk. Een grote teleurstelling voor onze dochter, helaas zat er door haar eten sambal!! Terwijl ik had gevraagd om alles zonder sambal te doen!! Ze heeft er dan helaas ook maar een paar happen van op. (dit is de 3e keer al in korte tijd) De rest van het eten was heerlijk, zoals we gewend zijn.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's besteld en afgehaald.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en een goeie straffe pizza

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een spareribs schotel besteld waren Supermals en lekker 👌🏻 !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed Donner was het iets te hard gebakken. Miste de vorkjes, maar dat ging niet ten koste van de smaak.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza döner afgehaald, deze was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Too much burned cake

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Perfecte friet. Op tijd geleverd en met een leuk praatje.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de goede service.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeldzaam lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorgers! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed. We bestellen bijna iedere week pizza. Zijn ze later dat de planning was dan krijgen we netjes een belletje :) Kunnen een hoop bedrijven nog een voorbeeld aan nemen!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima pizza

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, goed op temperatuur, een half uur eerder bezorgd dan aangegeven.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur later dan gezegd werd, en de pizza's waren al flink afgekoeld

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, geregeld, werden netje gebeld dat de tijd die we hadden opgegeven, niet werd gehaald en vijf minuten voor hij klaar was, kregen we een telefoontje en konden erom

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor. Lekker.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom een prima pizza gehad

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot geleverd eer dan gepland was. Eten was prima. Heb lekker gegeten. Wanneer gaan jullie kapsalon rijst maken? Me favo maaltje.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en op tijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs de gewijzigde bezorgtijd wordt ruimschoots overschreden. Jammer dat de extra bestelde en betaalde! satésaus ontbreekt.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Binnenkort maar weer bestellen

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super tevreden, het was erg lekker en de bezorging tot op de minuut van het gekozen tijdstip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige service

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

keurig spul

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service optijd en warm een top

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn heerlijk maar het duurde wel wat lang voor de bezorger kwam.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je niet krijgt wat je besteld. Kreeg een friet satésaus in plaats van speciaal.

Reactie van Bistro t Baeken:Helaas zien wij geen japje in ons systeem, in ieder geval onze excuses!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk was het weer op afgesproken tijd klaar en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm, ondanks dat ik dichtbij woon. In de pizza was de knoflook en ui nog rauw en heel grof gesneden, dat had anders gekund. Verder prima service.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is nu al de derde keer dat bestelling veel later kwam dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam helaas half koud aan! We hadden gevraagd om kapsalon zonder sambal, helaas zat er wel sambal door. De kipshoarma was heel droog en vlgs ons naturel zonder shoarmakruiden! De pizza bodem zag zwart vanonder!! Wat een afknapper!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, via de app besteld, omdat een con collega van de bistro dicht was had hij het extreem druk met bezorgingen... ophalen was geen probleem ! hij belde me een kwartier van te voren dat het klaar gemaakt werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde de bezorging erg lang.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Beste in de regio... alleen de timing kan wat beter, vaak toch nog een poosje wachten ondanks van tevoren bestellen...

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frendly, fast and LEKKER!!! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gevraagde satésaus op de frikadel speciaal er niet bij zat. Voor de rest was alles goed en eerder bezorgd dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs en biefstuk waren voortreffelijk! Helaas was alleen de viandel voor mijn kind niet meegeleverd, dat was jammer. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd die je krijgt via mail daar klopt niks van meer als 1.45 uur bezorgtijd. Kreeg wel blikje cola van de bezorger als schrale troost. Normaal krijg je gewoon korting lijkt mij , ter compensatie . Eten was wel super goed👍👍

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken tijd was met drie kwartier overschreden, bezorger was wel erg vriendelijk en correct. Had fijner geweest om het te laten weten als er vertraging was

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, alleen was men vergeten (ik denk door de drukte) om de pita’s bij te voegen. Een broodje shoarma zonder broodje is helaas net wat minder lekker.... ik had online besteld en zelf afgehaald, bij het afhalen heb ik nog 2x gevraagd zit alles erbij? En dat werd bevestigd. De zaak online (bv via de app of email) niet kunnen bereiken voor reactie. Verder zeker aan te raden is goed te eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Durum besteld. Smaakte voortreffelijk. En was zelfs binnen een kwartier bezorgd. Top

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijke bezorging ! Te laat. Zonder iets te laten weten. Als je belt waar het blijft dan zijn ze nog maar net met de bestelling bezig. Als je hier wat van zegt dan krijg je 2 blikjes gratis . Maar als de bestelling dan een uur te laat bezorgt wordt zitten de blikjes er niet bij. Nooit maar dan ook nooit meer!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag avond om 20 uur 40 besteld en om 21 uur 18 in oud vossemeer. En het smaakte TOP!!!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's, leuke zaak.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer meer dan 2 uur op bestelling moeten wachten nu 2 keer wat bestelt en weer voor de 2de keer ziek Door geworden. Nooit meer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Advies minder saus en kaas beter verdelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen is heel makkelijk via de website. De website is overzichtelijk, en ik kan meteen met IDEAL betalen. Na de bestelling geplaatst te hebben krijg je een mail waarmee je de bestelling kan aantonen. Meestal haal ik af, deze keer heb ik laten bezorgen. De meneer die onze bestelling bezorgde was erg vriendelijk, hij feliciteerde mij zelfs met het behalen van mijn diploma. Het eten is lekker en (naar mijn mening) voor een goede prijs. Al met al een zeer tevreden klant!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat bezorgen kan niet

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden regelmatig bij jullie lekker gegeten,maar mijn eerste x bestellen bij jullie was naar mijn idee geen succes. Ik had een mixed grill shoarma,spare ribs en sate besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik 4 hamburgers thuis. Ik heb op de site nagekeken hoe de bestelling werkte, daar zag ik als je een mixed grill shoarma,spare ribs en sate besteld je vlees nogmaals moet selecteren. Ik vraag toch om een mixed grill shoarma spare ribs sate. Als ik hamburgers zou willen dan zou ik die wel bestellen. De bestelling zou om 17.15 bezorgd worden,om 17.45 was hij er eindelijk. En om 20uur kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. Al met al niet echt een succes,maar we gaan het binnekort gewoon weer proberen.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, goed warm met verse producten.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Bezorging duurde op een zaterdag ruim 2 uur. Anderhalf uur was aangegeven. Eigenlijk is dit ook al te lang.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren zoals gewoonlijk weer heerlijk!! voor de eerste keer lasagne besteld, maar dit noemen wij geen lasagne, het was een gehaktprutje zonder gebonden saus, met bladen en kaas... jammer...

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb er niet eens woorden voor....Bestelling ten eerste een uur te laat, En vervolgens een paar varkensbakken die afgeleverd worden!!!! Alles door elkaar, saus, mosselen en friet en de pizza zat alles nog op, behalve het beleg!!! Alles doorweekt van het vet!!! Meteen gebeld en dan ook nog als antwoord krijgen dat hij daar ook niks aan kan doen!!! Schandalig, 50,- weggegooid. Voor ons nooit meer!!!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, alles was goed!!!!!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur te laat, eten was wel lekker maar er zaten veel harde stukjes in

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje later maar verder top

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam na pas 2 uur aan. Pizzabodem was extreem dun, korsten aangebakken. Ingredienten redelijke kwaliteit. Zeker niet voor herhaling vatbaar

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had een pizza doner die was verbranden een broodje doner daarvan was de helft van het vlees verbrand beetje jammer

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud Zou er 18:45 zijn... was er pas 19:45?! We belde 19:30 en zeide ze was al onderweg wat dus helemaal niet waar was...

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sehr leckere Pizza und groß, was so üblich ist . Sehr empfehlenswert . ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd zou 55 minuten zijn, na 5 kwartier toch maar gebeld. Ze waren ermee bezig en we zouden over een kwartier ons eten hebben. Het heeft nog 35 minuten geduurd... Uiteindelijk hebben we (op een paar minuten na) twee uur op ons eten moeten wachten. Dat was jammer.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Daar wij wederom geen zin hadden om zelf te koken........ Maar weer ons eten hier afgehaald. Kwaliteit met een grote "K", smaak met een grote "S" en gemoedelijkheid met een grote "G". Daar het wat langer duurt / kan duren neem ik hiervoor op de koop toe. Onze volgende maaltijd zal zeer zeker ook weer van deze zaak komen :-)

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten. Verse producten die met liefde zijn bereid. Het team verstaat zijn / haar vak om klanten te plezieren. De carbonara was erg lekker en goed gekruid. Ook de hete kip schotel was van grote kwaliteit en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals bij jullie bekend zijn wij vaste klant word er toch wel minimaal 1 keer in de maand bezorgd bij ons. Maar eerst was het een kwartier te laat met een wel gemeende nette excuses, toen was het een 40 minuten te laat (gebeld, ik moest de straat maar in de gaten houden want mijn bestelling was er bijna, maar aan de tijd kon ik merken ook omdat het eten nog warm was dat hij net weg was gereden vanuit st. annaland... (nadat ik belde) Nu gister een bestelling gedaan : gevraagd via de app 18.30, bevestiging op 18.45 ... maar geen bestelling... toen om 19.15 maar gebeld waar het eten bleef... ik bleef heel netjes want hé jullie zijn ook maar mensen! Krijg ik een boze mevrouw aan de telefoon met een verhaal dat jullie maar met zijn 3e werken,... dat snap ik... maar als ik dan de deur in de gaten moet houden en verteld word want hij kan er ieder moment zijn... en dan pas om 19.45 aan de deur komt... dan breekt mijn klomp met de asociale reactie van de dame die de telefoon opnam....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Lekker vers en redelijk op tijd.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als altijd goed en warm. Om 18.50u het eten besteld en betaald. Hierna krijg je een mail met de verwachte levertijd, netjes als het klopt, het eten zou om 20.05 komen, dit is erg lang maar je zit er al aan vast. Het eten kwam rond 21.00u, dit is meer dan 2 uur wachten op je eten, dit is te lang. Om 21.40u kwam er nog een mail binnen dat het eten onderweg was??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, online betaling verliep perfect, bezorging was op tijd en pizza's nog warm, ondanks de afstand van 5 kilometer! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker alleen erg jammer dat hij een uur later kwam als de reservering en dat de extra champgions welke ik had besteld ( en betaald ) niet op de pizza zaten. Vooral vervelend dat we niet even een telefoontje krijgen dat ze later komen maar wij zelf moeten bellen.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten en nog slecht ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heel slecht. Duurt vaak bijna 2 uur

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgt na 20 minuten. En het eten was heerlijk.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachte bezorgtijd was 18.15 en het werd 19.15 bezorgt.. en als je zolang moet wachten dan verwacht ik wel dat alles in orde is maar ook dat was het niet.. friet stoofvlees beteld en wat krijg ik.. een friet mayo pind

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere kapsalon!! Bezorging duurt alleen wel lang paar keer 2 en half uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed en snelle bezorging en super vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet, uitjes, Vietnamese loempia en bamischijf. De saus van de Vietnamese loempia had beter apart gekund (zat overal in de zak van deze snack) maar was niet zo erg om een ster minder te geven. We bestellen hier graag! Eerst via thuisbezorgd (met erg lange levertijd) en sindsdien bij de site zelf (tot nu toe altijd netjes op tijd en duurt niet te lang)

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, goed eten en nog lekker warm. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur zitten wachten voordat ze kwamen reden was omdat het erg druk was?