Beoordelingen van Bistro t Baeken Sint Annaland

Recente recensies

4.0
Rien Vroegop
25 februari 2024

Mogelijk omdat het enorm druk was maar de bestelling was meer dan 40 minuten te laat. Het broodje shoarma super was exact het zelfde als het gewone broodje shoarma. Er zaten slechts twee broodjes voor beide porties. Ik vond het alles bij elkaar een wat tegenvallende ervaring.

Cor
18 februari 2024

Precies op tijd en paul was zeer vriendelijk en het eten was ook lekker.

Anoniem
14 februari 2024

Ik had om een kleintje zonder gevraagt en zonder zout en toch zat er zout op maar was wel voor een klein kindje

Jordi
10 februari 2024

Op tijd bezorgd. Goede pizza's en doner. Friet van kapsalon wat minder.

D.
28 januari 2024

Bestelling zo snel mogelijk laten leveren. De bestelling kwam 2,5 nadat we het besteld hadden, erg jammer.

Jan
27 januari 2024

1,5 uur later als aangegeven en dan ook nog koude friet 🥲 erg jammer dit.

Maickel ijzermans
8 januari 2024

De levering was heel snel, en het eten was weer top alleen was het echt jammer dat er een extra bakje enkel doner besteld was met kaas, en hier groenten en saus overheen gegooid was. Deze is dus in de vuilnisbak beland aangezien wij het zo niet lusten. Misschien tip om dit in vervolg niet meer te doen. Jammer van de 9euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
23 december 2023

Pizza was erg slecht bediening had ruzie met elkaar en ons eten was 25 min later klaar erg jammer je betaald tegenwoordig toch veel geld :-(

.
5 november 2023

Super snel geleverd binnen 13 min!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
27 oktober 2023

Eten was lekker zoals het eigenlijk altijd wel is

Pascal Rijnberg
13 oktober 2023

Sausen waren door elkaar gelopen, alsmede over de salade.

Adrian
12 oktober 2023

2 pizzas cold, I requested doner meat for quattro formaggi for €2 and I didn’t get it. Doner Kebab good,but also cold. Food should arrive 17:40 and arrived 18:30…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neele
30 september 2023

De bezorging was op tijd. Helaas misten we een bakje friet bij onze bestelling. Zeker al de 4e keer dat er wat mist!!

Moniqie
28 september 2023

Er zat veel te veel zout op de friet dat was wel jammer

Phillstone
10 september 2023

Na plaatsen van Online bestelling 1uur en 17 minuten moeten wachten bij het afhalen. Complete Chaos en ruzie in de keuken, onvriendelijk en zelfs brutaal tegen gasten en ook nog een plastic toeslag hoewel de pizza verpakt is in karton. De Pizza's waren wel erg lekker maar Ik kies volgende keer een ander adresje.. tip: Als je het druk hebt wees dan in ieder geval heeeeel vriendelijk tegen je gasten.

Timmerman
26 augustus 2023

Turkse pizza was aan de randen aangebrand waardoor hele pizza een verband smaakje had. Friet en snacks waren verder prima. Bezorging 3 kwartier later dan vermeld werd, zonder bericht dat de bestelling vertraagd was.

JvdB
26 augustus 2023
Mirjam
24 augustus 2023

Lekker eten en het werd op tijd bezorgd!

M.Vogelaar
24 augustus 2023

Het eten was weer prima net als altijd. alleen net als de vorige bestelling duurt het veel te lang voor het eten bezorgt wordt, er wordt een tijd aangegeven die al later is als je vraagt en vervolgens komt het eten nog drie kwartier tot een uur later als dat…te laat. De bezorger die hier natuurlijk niets aan kan doen, is wel erg vriendelijk.

Adriaan
13 augustus 2023

Had een bestelling gedaan met opmerkingen in hoofdletters om geen saus op het broodje te hebben maar toch zat alles er weer op! Bestelling kwam ook pas na anderhalf uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim Coehorst
9 augustus 2023
Adrian
6 augustus 2023
Ik ben het
5 augustus 2023
Vaste klant
21 juli 2023

Altijd lekker altijd snel

Jessie
12 juli 2023

Lekker optijd en zeer goed te eten !

Carola Jochems-uyl
9 juli 2023

Het eten is altijd netjes en verzorgd niks op aan te merken. En altijd vriendelijk als ze het komen afleveren. Supper heel erg tevreden.

ineke dijkema
9 juli 2023
Karen
16 juni 2023

Ruim op tijd besteld voor een bepaald tijdstip, alsnog een uur te laat

Mirjam
9 juni 2023

Bestelling was op tijd. Lekker gegeten!

Kobus
29 mei 2023

Bezorging ruim binnen de gestelde tijd en alles zoals je mag verwachten

Natasja
15 mei 2023

Heerlijke pizza's gegeten!

Pieter
29 april 2023

Eten was 40 min te laat en kou.....

Ouke Hoedemaker
28 april 2023

Om 18.00 uur besteld en betaald. Dan krijg je een melding dat er om 19.10 uur geleverd wordt. Er komt echter niets. De zaak is telefonisch niet te bereiken. Uiteindelijk om 20.30 uur wordt er geleverd. Als ik uitleg vraag dan krijg ik te horen dat het druk was. Voor mij is dit zeer slechte service, ik zal niet weer hier iets bestellen. Het eten was bijna koud

Stefanie
26 april 2023

Eten was 10 minuten eerder dan verwacht, erg blij mee! Alles was lekker en goed warm.

Jan
24 april 2023

2 uur wachten op je eten is niet normaal, en als je dan belt dan hoor we hebben het druk, krijg korting aanbod van 2.50 op bestelling van 50 hahaha. Dat ze druk hebben geloof ik zeker maar stuur dan geen mail met dat je een uur later je eten heb. Zorg dat je klanten tevreden zijn en blijven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valesca
23 april 2023

Jammer genoeg 2 uur zitten wachten tot het eten kwam. Tussendoor al gebeld. Kan best druk zijn, maar 2 uur is wel heel erg lang. Toen bleek de bestelling niet te kloppen , we kregen een zak met snackjes die wij niet besteld hadden en onze waren er niet bij. Bezorger kwam terug, er is wat mis gegaan we gaan het oplossen. Kregen we onze snackjes geleverd in een gescheurde verpakking die al door iemand open gemaakt is en zo bij ons terug gebracht is. Heel erg chaotisch en jammer dat het niet even opgelost is door nieuwe snackjes te bakken. Frieten echt enorm zout. Verder pizza prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vic Hendriks
23 april 2023

Mooi op tijd zoals afgesproken. De bodem was heerlijk krokant en niet te dik. De vulling werd ook door allen gewaardeerd als zeer smakelijk en niet te zout👍👍👍

Rosa
22 april 2023

Bestelling was niet compleet...en personeel loopt tegen elkaar te schreeuwen...vind ik niet netjes

Marian
21 april 2023
Jordi
17 april 2023
Leroy
17 april 2023

Om 18.50 besteld ik kon 19.15 aanklikken maar dacht: ik geef ze iets meer tijd, dus 19.30 de bevestiging kwam 20.00. Dus wij oké het zal wel druk zijn. Om 20.30 besloot ik te bellen, het eten moest nog vertrekken en het zou nog 10 minuten duren voor hij zou gaan rijden. Heb toen de bestelling maar geannuleerd omdat ze ander pas rond 20.45 zouden bezorgen. Dat is 45 minuten later dan ze zelf bevestigd hadden. Ik bestel dus nooit meer bij bistro ''t boeken en wacht netjes af tot sitedish het geld terug gaat storten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neele
15 april 2023

Helaas kwam het eten een uur na afgesproken tijd. Het eten was meer koud dan warm, dit was vorige week ook al het geval! Jammer dit!! Wij stoppen weer met bistro!! Zonde van je geld!

A M
15 april 2023

Om 17.19u besteld, 6 pizza s, via de site. Gewenste tijdstip van bezorging 18.00u. Bevestiging mail ontvangen met aangepaste bezorgingtijd; 18.15 u. Om 18.45 u maar eens informeren of het nog lang gaat duren, puur ter info voor wachtende kinderen. Ja sorry het is druk. We moeten nog een oven aanzetten. Zoveel pizza's. Dus die extra oven moest nog aan op dat moment... hoelang duurt het nog ongeveer? Zo snel mogelijk. We denken 19.30! Prima. Helaas om 19. 30 uur geen pizzas. Om 19.50 weer maar gebeld.. ja, we zijn onderweg. En 20.05u hadden we onze pizza s! Kwaliteit: matig. Weinig ingrediënten. Weinig smaak. Vreselijk harde (stukken aangebrande) randen. Echt het geld niet waard ... sorry.

Martin
14 april 2023

Het eten is perfect maar de bezorging was 1.5 telaat. Dat is jammer

Vaste klant
8 april 2023
Jorian van Egmond
7 april 2023

Bezorging was 10 minuten te laat, is niet heel erg, maar eten was niet goed. Kroket was niet goed, alle zakken waren drijfnat, omdat het in een plastic zakje was.

The unknown
1 april 2023

Het was erg lekker, helaas wel 2 uur te laat!

Peetje
26 maart 2023

Goed, lekker eten. Al zo vaak wat lekkers laten bezorgen, van shoarma en duner schotel. Tot lekkere vers gemaakte sate met frietjes. Allemaal goed. En de bezorger is ook altijd even vriendelijk en attent. Ik ben Fan van jullie. 👍🏻😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
24 maart 2023
Monique
4 maart 2023

De snacks en kapsalon waren lekker maar op de friet zat veel te veel zout en dat was niet zo lekker om te eten.Dus veel weggegooit van de friet. Tip minder of geen zout op de friet want deze keer was het echt overdreven veel.

Mar
23 februari 2023
Tanja Geißler
16 februari 2023

Schnelle Lieferung und Pizza's waren sehr lecker

Moerman
12 februari 2023
Monique
10 februari 2023

Weer een blikje energy vergeten gebeurd regelmatig ,,het eten was wel lekker

Groos
5 februari 2023

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neele
28 januari 2023

Bezorging was redelijk op tijd. Vorige week is het helaas fout gegaan. Nu zat er geen friet bij de shoarmaschotel.... zo jammer dat het keer op keer misgaat! Dit gaat klanten kosten!!

Monique
20 januari 2023

Was weer heerlijk

Neele
14 januari 2023

De bestelling kwam op de aangegeven tijd. Helaas hebben ze niet goed gelezen, ik had geschreven, alles zonder sambal!!! Met 3 uitroeptekens! Helaas ontvingen we 2 durums, allebei met sambal!! De ene durum was zwartgeblakerd aan de buitenkant, de andere durum was door knoflooksaus en sambal doorweekt en plakkerig!! Smerig en wij lusten geen sambal! Bij de shoarmaschotel zaten maar een paar frietjes! Wat een afgang!

Pieter van Mourik
5 januari 2023

Weer heerlijk gegeten was top 👌

Jos
2 januari 2023
Monique
28 december 2022

Pizza was goed en kapsalon ook maar de calzone was zo vet dat karton van doos los kwam en dus niet alles kunne op eten vanwege karton tussen de pizza calzone

Wilbert
18 december 2022

Dat de bestelling laat was kan door de drukte komen. Maar het eten was zo goed als afgekoeld. Dat vind ik het grootste minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
16 december 2022

Twee snacks 1 frites en twee ijsjes ... drie straten bij ons vandaan . Wachttijd bijna 2 UUR !! We hebben 3 keer gebelt nadat de bezorgtijd ruim 25 minuten te laat was , krijg je 2 x een engelstalig bandje en vervolgens kennen ze het adres niet. De bezorger was zeer onvriendelijk !! Kortom na deze keer ( was niet de eerste ) zullen we geen klant meer zijn hier.

Bibi
12 december 2022

Half uur te laat, saus zat door heel het bakje heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon Hage
11 december 2022

2 uur op mijn bestelling moeten wachten. En de pizza's waren koud. Erg jammer voor dat geld!! Denk dat het weer heel lang duurt voor ik nog eens een keer bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
11 december 2022

Eten was goed maar besteld en het was niet klaar

Js
7 december 2022

De kipfilet was heel zacht en bijna smakeloos En de bezorging was aan de late kant . Voor de rest was het wel prima

Monique Geers
2 december 2022

De hamburgers waren bijna koud waardoor ze niet lekker meer waren en dus helaas niet op kunnen eten ..de rest was wel goed

Roos
20 november 2022

Je kon bezorgtijd kiezen. Bevestiging was 20 minuten later dan gevraagd. De pasta had op de pizza gestaan. Hierdoor was de garnering van de pizza gegleden en zat op het karton. Daardoor was de bodem van de pizza zacht en vet geworden. Was echt niet lekker.

Martijn
26 oktober 2022
tijs
24 oktober 2022

reuze bak mee freten

Monique
19 oktober 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorgers, en het eten is er heel uitgebreid en lekker.

tijs
10 oktober 2022

reuze pizza en exact op tijd

johannes
29 september 2022

Was weer heerlijk

Danny Canciani
19 september 2022

Wij hadden 4 x een kapsalon allen zonder tomaat en sambal echter werd het bezorgd met sambal en tomaat dus jammer genoeg hebben ze niet lekker gegeten want te pittig en ze houden niet van tomaat daarom specifiek nog aan gekruist. Verder was het eten wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lina
18 september 2022

Zou iets sneller kunnen, 1uur gewacht Eten was heerlijk en naar verwachting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
18 september 2022

Wat een asociaal figuur is die eigenaar.. Als je belt met een klacht dan behandeling die je als een stuk strond en ben je een leugenaar. Eten was in een bak gegooid saus zat overal .. is dat ik er geen foto bij kan zetten anders zou niemand meer bestellen .. Dit is nu al 3x gebeurt mijn zien ze niet meer ..

Jim Coehorst
17 september 2022

Alles was lekker en genoeg 👍

IB
17 september 2022

Schandalig om voor zo'n bedrag omgevallen schotels af te leveren zonder pardon en vervolgens onbereikbaar te zijn! De bezorger gaf aan dat het door de hele tas verspreid ligt omdat zij het heeft laten vallen. Wel netjes om het bedrag terug te storten of opnieuw te bezorgen. Niet gebeurd, de telefoon wordt niet opgenomen en er is geen email adres. Totaal en compleet onbereikbaar. Hier zullen wij dus nooit meer bestellen. Onfatsoenlijk en weggegooid geld!

Schot
3 september 2022

Max Verstappen was heel snel met de vergeten pizza! 😊

Lieneke
14 augustus 2022

Goed eten! Maaar.. om 17:36 eten besteld en zou geleverd worden om 18:20. Je snapt dat het druk is en geeft het nog eventjes de tijd. Ineens een emailtje verwachten levertijd 18:45, dan wachten we nog eventjes en om 19:10 was er nog niks, maar is gaan bellen maar er werd niet opgenomen. Na 22 keer proberen en elke keer voicemail nam er dan eindelijk iemand op. Ik vroeg hoelaat ik het eten kon verwachten omdat het toch al wat later was. Deze man ging aardig tekeer door de telefoon dat ik niet zo moest zeuren en dat t eten er aan kwam. Uitgelegd dat het wel vervelend is als het flink langer duurd. Hij werd boos en riep schreeuwend dan ga je maar naar een ander wij zijn als enige open op het eiland! Uitgelegd over het bellen. Hij gaf aan er allemaal geen tijd voor te hebben om op te nemen. Vind het teleurstellend dat het zo moet. Overigens was de bezorgster wel Een aardige mevrouw en bood wel 10 Keer haar excuus aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
12 augustus 2022

We zouden het om 19:15 ophalen uiteindelijk was het om 20:10 klaar. Erg vervelend! Eten was redelijk.

Willems
4 augustus 2022
-
3 augustus 2022

Pizza was echt top! Moest alleen wel 2 uren wachten.. beetje jammer weer

L vd Ruit
31 juli 2022

Veel te laat (1,5 uur na bestellen en ruim een half uur na aangegeven levertijd). Zelfs na er achteraan bellen duurde het nog veel langer dan ze aangegeven hadden. Patat zelf was hard, alsof het voor een tweede keer gebakken (opgewarmd?) was. Veel te vet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekkers
30 juli 2022
Van loon
10 juli 2022

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vaste klant
10 juli 2022
Jan
9 juli 2022

Bezorgd 35 minuten later als aangegeven 😡

Vaste klant
2 juli 2022
Vaste klant
1 juli 2022
Pietje
1 juli 2022

Te veel saus op en in de friet bestelling 45 min te laat

Ik
30 juni 2022

Netjes op tijd

Roberto ten Napel
25 juni 2022

De kalfs spareribs zijn om je vingers bij op te eten

Marielle
20 juni 2022

Op zondagavond een snelle bezorging. Goed warm en weer heerlijke pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Goorden
19 juni 2022

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van vossen
18 juni 2022

we hadden kalfsspareribs besteld deze was taai dus niet opgegeten

Renee
8 juni 2022

De friet onder de kapsalon was hard, dus die hebben we laten liggen er zat ook weinig sla bij. Voor ons geen kapsalon meer. De Donner pizza zat niet heel veel smaak aan, geen saus erbij.

Anoniem
28 mei 2022

Heel jammer van knoflook saus je besteld en betaald voor 4 bakjes eindstand krijg je 4 bakjes maar kwart vol knoflooksaus dus eigenlijk betaald je voor 4 bakje en krijg je maar 1 volle bakje voor terug…. Geen woorden voor helaas

Jordi
26 mei 2022

Heerlijke pizza's en shoarmaschotel. Goed warm en op tijd bezorgd.